Scholen

Scholen

Voor scholen hebben wij een mooi en kostenefficiënt plan liggen voor het uitgeven van readers en op maat gemaakt lesmateriaal. De beknopte manier van schrijven en de vertaling naar de praktijk, maakt dat het materiaal zeer geschikt is als lesmateriaal voor cursussen en reguliere opleidingen. Er is inmiddels een aantal grote bedrijven en ROC’s, die de boeken gebruiken. Het is kwalitatief goed lesmateriaal en direct een handzaam naslagwerk voor de praktijk.

Naast de technische boeken, is uitgeverij Vertoog gestart met het ontwikkelen van complete lesmethoden voor elektrotechnische opleidingen. Aan de hand van de meest actuele kwalificatiedossiers wordt op dit moment gewerkt aan de structuur van een goed werkende, actuele lesmethode. Naast het ontwikkelen van de theorieboeken wordt er gekeken naar de mogelijkheden van interactieve opdrachten en toetsen, om de aantrekkelijkheid voor de studenten te vergroten. Bij de ontwikkeling van de methode wordt niet alleen gekeken naar de eisen van het ministerie. Ook de wensen van de scholen worden meegenomen in de opzet hiervan. Het zijn tenslotte de docenten die dagelijks voor de klas staan en het beste kunnen bepalen hoe de lesstof eruit moet gaan zien.

Om de ontwikkeling van zowel de boeken als de complete lesmethoden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is uitgeverij Vertoog op zoek naar elektrotechnische deskundigen die het leuk vinden om hun kennis op papier te zetten. Ook als u gewoon wilt meedenken over de opzet van technische lesmethoden, bent u van harte welkom. Heeft u dus interesse in het schrijven van boeken? Heeft u voor uw lessen wellicht al eens wat geschreven en bent u benieuwd hoe dit is in te passen in een lesmethode? Of wilt u in eerste instantie alleen maar meer weten over de activiteiten van uitgeverij Vertoog? Stuur ons dan een mail om te zien hoe onze mogelijkheden aansluiten bij uw wensen.

E-mail: info@vertoog.nl